Поиск риелторов

По названию или имени

По номеру телефона

Смотреть на карте

  • 17.12.2015

    Что ждет владельцев квартир в ближайшее время?

    Вступил в силу новый Закон Украины «Об особенностях осуществления права собственности в многоквартирных домах». Несмотря на то, что закон содержит в себе серьезные изменения в системе управления жилыми домами, власти не спешат информировать население о нововведениях.
    Что же ждет владельцев квартир многоэтажных домов в ближайшей перспективе?
     
    ...
  • 20.11.2014

    Вісім причин, які можуть відлякати покупців вашої квартири

    Часті помилки, які допускають власники при показі житла   ...
  • 10.11.2014

    Як перевірити юридичну чистоту квартири перед купівлею

    Перед покупкою квартири необхідно провести ретельний аналіз її юридичної чистоти. Часто цим займаються юристи агентств нерухомості. Але ситуації бувають різні, тому покупцеві теж потрібно уміти правильно читати документи, щоб в майбутньому не сталося жодних неприємностей з купленою на вторинному ринку нерухомістю. Можна виділити 5 основних моментів, на які потрібно звертати увагу. ...
Представитель компании: Украина
В блокнот 1877
  • Рейтинг

    13,74
    thumbnail

    UKRAINE BUILDING CAPITAL

    Off-line Заходил(ла) 27.05.2016

    Представитель компании     Украина

    Объявлений: 0Просмотров: 1374

    (096) 495 94 95

Основное

Улица
ул. Старокостянтиновское Шоссе
Дом
26
Название компании
UKRAINE BUILDING CAPITAL
Сайт
ubc.km.ua
Специализация
Продажа недвижимости

Детали

Будівельна компанія «UKRAINE BUILDING CAPITAL» - це ваш надійний партнер та мудрий порадник у сфері комплексного рішення багатьох питань, пов’язаних з проектуванням, інженерними роботами, будівництвом та інвестування у дану галузь. Компанія успішно працює на ринку України з 2004 року. За цей час нами було спроектовано та збудовано близько 300 000 квадратних метрів нерухомості різного ступеню складності. Наша мета – бути лідером будівельної галузі, тому ми довіряємо лише сучасному обладнанню та перевіреним технологіям. Компанія «UBC» утримує потужний парк будівельної та спеціалізованої техніки та власну виробничо-будівну базу. Завдяки цьому ми здатні забезпечити повне дотримання встановлених графіків робіт. Ексклюзивним партнером та генеральним підрядником нашої компанії є «Хмельницькінбуд».

Співпраця з нами гарантує вам прозорість будь-яких операцій з компанією, оскільки наш позитивний імідж – основне підґрунтя для розбудови надійних партнерських відносин. Професіоналізм та відповідальність, перевірені часом, дають нам змогу зводити як практичні, ергономічні та функціональні споруди, так і збагачувати архітектуру міст елегантними та естетичними будівлями.


Будівельна компанія «UBC» вже успішно реалізувала 14 проектів: від проектування до здачі об'єкту Державній комісії та повним оформленням документів для передачі об'єкта у власність замовника. Для нас немає неможливих завдань. Ви мрієте – ми проектуємо і будуємо ваші мрії.
Горячие предложения
    Предложений не найдено!

На лифте быстрее